Jouw profiel

Niet ingelogd

 
ID:13
Naam:Dubbeleb   
Titel:
Avatar:
E-mailadres:********
Niveau volgens onze test
(schaal 1-10):
********
Automatisch abonneren:Ja
Klassikale les:Nee
Privéles:Nee
Toegang woordenboek tot:Geen
Registratietijd:22-12-2008, 09:43
Verificatietijd:22-12-2008, 09:44
Laatst ingelogd:26-02-2009, 20:34
Laatst gezien:---
Geboortedatum:0-0-0 (2019 jaar)
Favoriet Japans eten:
Favoriete Japanse band/artiest:
Favoriete plek in Japan:
Favoriete Japanse film:
Favoriete Japanse dorama:
Favoriete Japanse manga:
Favoriete Japanse anime:
Favoriete Japanse game:
Over mij:gek van japan en alles wat ermee te maken heeft :)
Aantal reacties:5
Laatste onderwerpen:
Laatste reacties:26-02-2009, 20:38
weer hallo! ik moet zeggen dat ik schuldig ben al een tijdje niet meer hier te zijn geweest, maar na komend weekend zal alles in mijn thuissituatie veranderd zijn waardoor ik als alles goed uitpakt meer tijd overhou voor mezelf, en dus meer hier te vinden zal zijn. in ieder geval super goed om te zien dat jullie alweer een hoop verder hebben gedaan, en dat mijn advies voor aparte zinnen opgevolgd is ;) haha! als ik nog opmerkingen/verbeteringen heb zal ik dit natuurlijk weer zsm laten weten. groeten!

22-12-2008, 23:46
... ik blijf bezig hier haha. misschien een kleine tip: alle opnames staan aan het begin van elke les, maar is het niet handig om bij de uitleg van elke zin alleen dat stukje erbij te zetten om af te spelen? ik merk dat ik vaker een bepaald deel opnieuw wil horen om de uitspraak correct te krijgen. ik denk dat jullie hier al aan gedacht hebben en ook wel gaan verwerken, misschien nog niet aan toegekomen omdat de site zo nieuw is?

22-12-2008, 23:42
bedankt! alleen ik ben mijn windows cd kwijt die ik hiervoor wel nodig heb, maar dat is mijn eigen probleem. ik heb vandaag alle lessen doorgenomen (leestekens dus daargelaten) en moet zeggen dat ik het heel leuk vind om op deze manier kennis te maken met deze (moeilijke!) taal. geweldig wat jullie doen, ga vooral door en die studiomicrofoons die komen nog wel, voorlopig is wat nu hier staat voldoende om de komende dagen te herhalen. bedankt!

Leer Japans met Loek van Kooten, drs. Japanologie, en zijn vrouw Rumi Tasaki, native Japanse met afstudeerrichting taalkunde. Zowel Loek als Rumi zijn al 24 jaar fulltimevertaler Japans. Onze klanten: link.

Woord van de dag

Seihi

Succes of mislukking, slagen of falen

発見しようと、作成しようと、交易で手に入れようと、これの有無があなたのキャンペーンの成否を決めることになります!

Of je hem nu vindt, maakt of koopt, dit is het item dat het uiteindelijke slagen of falen van je campagne bepaalt!

Quiz: Hoe goed is jouw Japans?>> Archief <<


Over ons | Cookie- en privacybeleid | Mail ons (LEES DIT EERST!) | Bel ons: 06-108 95 993 (UITSLUITEND voor proeflessen of calamiteiten) | ©2008-2019 Akebono Translation Service